Tužna sudbina Miodraga Ješića: Izgubio ćerku u saobraćajnoj nesreći

08.12.2022

11:47

0

Autor: 24sedam

Bivši fudbaler i reprezentativac početkom 2000-ih izgubio ćerku posle saobraćajne nesreće

Tužna sudbina Miodraga Ješića: Izgubio ćerku u saobraćajnoj nesreći
bjekovi2_001 - Copyright MN Press

Vest o tragičnoj pogibiji Miodraga Ješića potvrđena je i od njegovog kluba Partizan u kojem se igrački afirmisao, a kasnije potvrdio i kao trener.

Ješić je često isticao da mu je život obeležio tragični gubitak 19-godišnje ćerke Jelene.

- Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promenio. Moja bivša supruga me je obavestila da je naša ćerka Jelena imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a iz straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju - rekao je Ješić i dodao:

- Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Urgentni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregledima, ali kada je lekar zadužen za ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak, on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi ostala živa, a imala je svega 19 godina.

Kobni događaj se desio pre 20 godina, u vreme kada je Ješić vodio ekipu Sfaksijena iz Tunisa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike