Anćeloti: Ronaldo nije pravio probleme, on ih je rešavao! Kako da stvara problem čovek koji postiže gol po utakmici?

08.12.2022

11:33

0

Autor: 24sedam

Trofejni Italijan objasnio svoje dane u Realu zajedno sa Kristijanom Ronaldom, istakavši da nikad nisu imali nesporazume.

Anćeloti: Ronaldo nije pravio probleme, on ih je rešavao! Kako da stvara problem čovek koji postiže gol po utakmici?
Kristijano Ronaldo i Karlo Anćeloti - Copyright Profimedia

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti u intervjuu za Korijere delo Sport istakao je da mu Kristijano Ronaldo tokom dve godine saradnje u "kraljevskom klubu" nikada nije pravio problem.

Anćeloti je dve godine (2013/14, 2014/15) trenirao Ronalda u Real Madridu i tada su zajedno osvojili Ligu šampiona 2014. i Kup kralja.

Italijan je prokomentarisao i odluku portugalskog selektora Fernanda Santoša da najveću zvezdu tima ostavi na klupu za meč sa Švajcarskom.

- Dobro je što se oseća kao dvadesetogodišnjak, ali mu telo možda neće dati odgovore koje traži. Uvek je vodio računa o sebi, ali konkurencija u reprezentaciji je jaka. Kad bolje razmislim, čak i neko kao Rafael Leao počinje na klupi - rekao je Anćeloti i nastavio:

- Nikada nije bilo problema dok smo bili u Realu zajedno. Imao sam ga dve godine u timu i nikada mi nije pravio probleme. U stvari, rešio ih je. Ne može biti problem igrač koji postigne bar jedan gol po utakmici. Kristijano je sportista koji dobro trenira i uvek je oprezan. Bilo mi je lako da se snađem pored njega - rekao je Anćeloti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike