Voker poslao jaku poruku Mbpaeu: Neću kući, neću ti dozvoliti da mi uništiš san!

07.12.2022

14:42

0

Autor: 24sedam

Engleski defanzivac spreman za duele sa Kilijanom Mbapeom protiv kojeg je već igrao u Ligi šampiona i dobro zna šta ga očekuje

Voker poslao jaku poruku Mbpaeu: Neću kući, neću ti dozvoliti da mi uništiš san!
Kajl Voker - Copyright Profimedia

Bek Engleske Kajl Voker biće zadužen za čuvanje Kilijana Mbapea ako Francuz tokom meča četvrtfinala sa Engleskom bude igrao u njegovoj zoni odgovornosti kao levokrilni napadač.

Defanzivac Mančester sitija zna kako je to kada se suočiš sa verovatno najboljim igračem današnjice:

- Već sam igrao protiv njega nekoliko puta, pa se nadam da će moje iskustvo pomoći. Mbape je sjajan igrač u odličnoj formi, tako da će to biti izazov. Ali kao profesionalac želite da igrate protiv najboljih igrača, a on je jedan od najboljih na svetu. Naravno, svestan sam da moram da igram protiv njega lično i razumem šta treba da uradim da ga zaustavim - kaže Voker i dodaje: 

Tanjug/AP Photo/Martin Meissner
 

 

- Lakše je sve to reći nego učiniti, ali ne potcenjujem sebe. Bio sam rival nekima od najboljih igrača na svetu, ali moram ovo je sada drugo. Morate ga poštovati, ali ne previše. Da, biće to teška utakmica, ali tim ne može biti samo jedna osoba. Ovo nije Engleska protiv Mbapea, ovo je Engleska protiv Francuske. Neću da mu postavljam crveni tepih i govorim mu da postigne gol. Ovo je Svetsko prvenstvo, pobedi ili umri. Neću da idem kući, neću mu dozvoliti da uništi moj san i san moje porodice.

Utakmica Engleska - Francuska igra se u subotu 10. decembra u 20.00 sati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike