Nikolić tražio da mu uprava dovede Hrvata: On je iskusan, karakteran i igra za tim

08.10.2020

14:20

0

Trener Lokomotive nije dobio na kraju igrača kojeg je priželjkivao celo leto u redovima svoje ekipe

Nikolić tražio da mu uprava dovede Hrvata: On je iskusan, karakteran i igra za tim
Copyright MN Press

Srpski stručnjak na klupi moksovske Lokomotive Marko Nikolić priznao je šta su bile njegoe želje u prošlom prelaznom roku.

Nikolić je od uprave “lokosa” tražio da se napad pojača proverenim hrvatskim reprezentativcem Mariom Mandžukićem, ali je na kraju će računati na Portugalca Edera i Rusa Fjodora Smolova.

-Lokomotiva nema para za kupovinu skupih igrača. Čekali smo da vidimo rasplet situacije na tržištu, ali za mene je bilo najvažnije dovođenje centarfora. Vratili smo Smolova, kupili mladog Lisakoviča, imamo već Edera… Ipak, potreban nam je još jedan špic. Iskusan igrač, sa karakterom, koji bi pomagao saigračima – objasnio je Nikolić.

Sve navedeno po Srbinu bilo je u spakovano u ličnosti hrvatskog internacionalca:

Profimedia

-Moja prva želja je bio Mandžukić. Ne znam zašto nije uspelo. Čitam samo glasine, koje me ne zanimaju. Sada je bilo moguće dovesti Ze Luiša. I vrlo brzo se taj transfer dogovorio – rekao je Nikolić.

Ze Luiš, fudbaler sa Zelenortskih ostrva, igrao je četiri godine za moskovski Spartak, a prošlu godinu proveo je u redovima Portoa. Mandžukić trenutno ima ugovor sa katarskim Al Duhailom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike