Zvezda razmišlja o budućnosti i na proleće: Posle Borjana, Vasiljević!

06.12.2022

13:12

0

Autor: A. S.

Crveno-beli veruju mladom golmanu

Zvezda razmišlja o budućnosti i na proleće: Posle Borjana, Vasiljević!
Nikola Vasiljević - Copyright Foto: FK Crvena zvezda

I dok je fudbalska javnost fokusirana na Svetsko prvenstvo u Kataru, u Crvenoj zvezdi tokom pauze rade na pojačanjima, pa su tako najpre produžili saradnju sa golmanom Nikolom Vasiljevićem.

Crveno-beli se spremaju za nastavak sezone i prolećne bitle, a na tom putu vide i Vasiljevića, kome su danas ponudili trogodišnji ugovor, a rođeni Nišlija je prihvatio sa velikim zadovoljstvom.

Sportski direktor Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje sjajnog Vasiljevića.

- Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost. Vasiljević je mlad za golmana, ima 26 godina i budućnost u Zvezdi je pred njim. Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi - podvukao je Mrkela.

 
Mladi Vasiljević nije mogao da sakrije osmeh sa licać zbog produžetka ugovora sa voljenim klubom.

 


- Presrećan sam što je došlo do nove saradnje. Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Upijam savete i od trenera golmana, bio je tu Điđi Brivio, sada se vratio Dušan Gašić koji je bio tu kada sam došao u klub i moram da istakenm da mi rad sa njim izuzetno prija i znači. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupsih ciljeva - samo da nastavimo kao i do sada - istakao je Vasiljević. 
 
Nikola Vasiljević je na Marakanu stigao u julu 2019. godine, ali je put do prvog tima krčio na pozajmicama u Radniku i Proleteru, dok su ga sjajne partije u Napretku vratile nazad među crveno-bele

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike