Portugalski narod okrenuo leđa svojoj legendi! Strašna vest za Kristijana Ronalda iz domovine

04.12.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Mislili ste da samo Srbi ne poštuju svoje legende, niste bili u pravu

Portugalski narod okrenuo leđa svojoj legendi! Strašna vest za Kristijana Ronalda iz domovine
Kristijano Ronaldo - Copyright AP Photo/Abbie Parr

Portugalski list "A bola" sproveo je istraživanje među navijačima u zemlji, a krajni odgovor većine delovaće poražavajuće za njihovu fudbalsku legendu Kristijana Ronalda.

Prema ovoj anketi 70 odsto navijača ne želi da vidi kako Kristijano Ronaldo igra za reprezentaciju od početka protiv Švajcarske. Pad popularnosti Ronalda ima velike veze sa njegovim učinkom na terenu, a sada je već svima postalo jasno da legenda u 37. godini ne prikazuje partije koje su ga učinile jednim od najboljih igrača svih vremena.

Ronaldo je u Kataru postigao jedan gol, i to iz penala protiv Gane. On je te noći proglašen za najboljeg aktera meča, što je izazvalo dodatne polemike među navijačima, koji su jasno u komentarima naglasili da mu je ograničen uticaj na dešavanja na terenu. Na meču sa Korejom je zamenjen, a dok je odlazio sa terena pokazao je da mu ta odluka selektora Santoša nikako ne prija.

Ronaldo ima skor od 118 golova u 194 utakmica sa Portugalom, što ga čini najboljim strelcem u istoriji portugalskog fudbala.  Portugal igra protiv Švajcarske u u utorak od 20.00 sati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike