Deca sa Kosmeta poslala poruku srpskim fudbalerima u Kataru: Orlovi naši letite i Srbije se setite (FOTO/VIDEO)

29.11.2022

15:27

0

U organizaciji sveštenstva Hrama Uspenja Presvete Bogorodice i uprave škole, oko 350 učenika zajedno sa nastavnicima danas se okupilo i poslalo poruku srpskim reprezentativcima

Deca sa Kosmeta poslala poruku srpskim fudbalerima u Kataru: Orlovi naši letite i Srbije se setite (FOTO/VIDEO)
Deca su želela da se pridruže porukama podrške "orlovima" - Copyright Printscreen/Kosovoonline

Učenici i nastavnici Osnovne škole "Stana Bačanin" u Lešku danas su na originalan način poslali podršku fudbalerima Srbije pred utakmicu sa reprezentacijom Švajcarske uz poruku "Orlići sa Kosova kliču: Letite i Srbije se setite".

U organicaciji sveštenstva Hrama Uspenja Presvete Bogorodice i uprave škole, oko 350 učenika zajedno sa nastavnicima danas se okupilo i poslalo poruku srpskim reprezentativcima.

Oni su se poređali u dvorištu škole i svojim telima ispisali "Srbija". Poruke ovih mališana bile su "Nek se čuje naš glas odavde sve do Dohe" i "Orlovi naši letite i Srbije se setite".

Kako je za Kosovo onlajn rekao sveštenik iz Leška Milomir Vlašković, deca su na ovaj način želela da se pridruže porukama podrške, koju "orlovima" šalju Srbi sa svih meridijana.

 

"Sa iskrenom željom, kao i svi Srbi na svetu koji na razne načine šalju poruke našim fudbalerima da pobede na predstojećoj utakmici, tako i deca Kosmeta šalju poruku i Bogu se mole da naši fudbaleri pobede", rekao je Vlašković.

Fudbalere Srbije u petak od 20 sati očekuje poslednji meč grupne faze na Svetskom prvenstvu u Kataru, sa ekipom Švajcarske, a taj duel je odlučujući za plasman u nokaut fazu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo onlajn

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike