Orlovi, i Nikola Jokić je uz vas! Srećno, srećno, na sve ili ništa!

29.11.2022

11:34

0

Autor: G. F.

Košarkaš Denvera veruje u izabranike selektora Dragana Stojkovića Piksija pred meč odluke sa Švajcarcima

Orlovi, i Nikola Jokić je uz vas! Srećno, srećno, na sve ili ništa!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Švajcarska mora pasti. I tačka!

Još jednom je Nikola Jokić pokazao svetu kakva je košarkaška "zver", a odmah nakon trijumfa Denvera nad Hjustonom pričao je o Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Posebno o reprezentaciji Srbije, koju za tri dana očekuje najvažnija utakmica. Sve je jasno, Orlovi moraju da dobiju Švajcarsku i tako prođu u osminu finala Mundijala, ili da se vrate svojim kućama.

Kada budu čuli ili pročitali poruku koju im je MVP NBA lige poslao, sigurno će dobiti dodatni vetar u leđa i pokušati da se izdignu iznad svih problema i polete visoko. Visoko!

- Pratim Srbiju, naravno. Imamo šansu, na nama je sve sada što je i najbitnije. Nemam šta da im kažem osim - srećno, srećno! Na sve ili ništa. Presudna je utakmica, presuđuju detalji i postoje tu stvari koje moraju da se ispoštuju - rekao je Jokića za RTS, pa odgovorio i na pitanje da li, pored Srbija, navija za još neku reprezentaciju:

- Ne. Želim dobro državama iz našeg okruženja. Svetsko prvenstvo je najveće fudbalsko takmičenje na svetu i svi žele da budu ti koji svoju zemlju stave na mapu.

Orlovi, znate šta vam je činiti! Što bi Jokić rekao - Srećno, srećno!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike