Veliki skandal u grupi Srbije na Mundijalu u Kataru! Reprezentativcu Švajcarske kamenovali kuću zbog gola protiv Kameruna!

26.11.2022 | 22:15

Autor: 24sedam

Bril Embolo doživeo veliku neprijatnost u rodnoj zemlji

Copyright Profimedia

Fudbal je odavno prestao da bude samo igra. Najočiglednije onog dana kada su Kolumbijci ubili nesrećnog Andreasa Eskobara zbog autogola koji je postigao na Mundijalu 1994. godine u SAD.

Tada je i onim nepopravljivim romanticima za nekim starim vremenima postalo jasno da je sve prešlo svaku granicu zdravog razuma, da bi novi skandalozan potez zbog fudbala žestoko uzdrmao grupu u kojoj se nalazi i Srbija na Mundijalu u Kataru.

„Glavni junak“ ovoga puta je švajcarski reprezentativac kamerunskih korena Bril Embolo, koji je bio strelac pobedonosnog gola u susretu dve selekcije na startu planetarnog šampionata u Dohi.

Ni to što je napadač Monaka, čim je zatresao mrežu Kameruna, podigao ruke u znak izvinjenja, nije odobrovoljilo stanovnike njegove rodne zemlje, koji su osvetu rešili da mu serviraju tako što su mu kamenovali porodičnu kuću!

- Ostavite mi sina na miru. Švajcarska ga je fudbalski odgajila i on je samo obavio posao za tu državu – istakla je Žermen Embolo, majka napadača koji je fudbalski put izgradio u Bazelu.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam