Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Meksika i Danske

22.11.2022

10:50

0

Dva promo koeficijenta i danas na meniju

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Meksika i Danske
unnamed - Copyright Foto PR

Kompletna pažnja ljubitelja fudbala i sportskog klađenja usmerena je na Svetsko prvenstvo u Kataru. Tako je i u Mozzartu, čiji bukmejkeri su i za utorak spremili velika iznenađenja. 

Pred vama su danas najveće kvote na svetu u dve utakmice Mundijala. U pitanju su jedinice na Meksiko u odmeravanju snaga sa Poljskom, kao i na slavlje Danske protiv Tunisa. 

                            MEKSIKO - POLJSKA (UTORAK, 17.00), KEC 2,65 

Reprezentacija Meksika važila je za glavnog favorita za prvo mesto u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo iz Konkakaf zone. Međutim, selekcija Herarda Martina nije opravdala očekivanja navijača. El Tri je završio drugi, iza Kanade, a ispred SAD-a i Kostarike. U okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Kataru, Sombrerosi su u novembru odigrali nekoliko prijateljskih utakmica. U prvom od njih Meksikanci nisu imali problema sa Irakom (4:0), dok su u drugom neočekivano izgubili od Švedske sa 2:1. Reprezentacija Poljske je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo bila u istoj grupi sa Engleskom, Albanijom, Mađarskom, Andorom i San Marinom. Poljaci su došli na cilj drugi, sa šest bodova iza Britanaca, pa su morali u baraž, gde su preko Švedske izborili ulaznicu za Svetsko prvenstvo. U poslednjoj pripremnoj utakmici belo-crveni su savladali Čile sa 1:0.

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara 
 

                                 DANSKA - TUNIS (UTORAK, 14.00), KEC 1,68 

Danska selekcija važi za jednog od kandidata koji može da iznenadi. Uspela je da dokaže svoju reputaciju u kvalifikacijama za aktuelno Svetsko prvenstvo, kada je bez problema izborila kartu za Mundijal ostvarivši devet pobeda i izgubivši samo u poslednjem duelu od Škotske (0:2). Danci su odlično igrali u Ligi nacija, nadmašivši čak i Francuze. Tunis ne može da se pohvali tako uspešnim putem na Svetsko prvenstvo, jer je morao da se probije na turnir preko Malija (1:0). Posle završetka kvalifikacija Tunišani su samo jednom izgubili, od Brazila (1:5), a ostatak utakmica odigrali su veoma dobro. Orlovi iz Kartagine imaju dobar timski duh, a nisu primili gol u sedam od minulih osam sukoba.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PROMO

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike