Brazilac opleo po Nemcima: Bura pred meč sa orlovima, napadač napao novinara zbog teksta o zvezdi tima!

22.11.2022

09:19

0

Nejmarov potez pokrenuo lavinu

Brazilac opleo po Nemcima: Bura pred meč sa orlovima, napadač napao novinara zbog teksta o zvezdi tima!
Rišarlison - Copyright Tanjug/AP Photo/Andre Penner

Uoči početka Svetskog prvenstva, Nejmar se na društvenim mrežama pohvalio šortsom sa grbom nacionalnog tima, na kome je dodao još jednu zvezdicu, kao znak osvajanja i šeste titule prvaka sveta.

Takav potez naišao je na burne komentare javnosti, koja je osudila brazilsku zvezdu, a nemački list Bild je u svom tekstu, pod naslovom "Nejmarov napad arogancije", fudbalera nazvao bahatim i prepotentnim.

Takve reči nisu se dopale Rišarlisonu, njegovom saigraču, koji je na konferenciji za medije isprozivao Nemce.

- Bahati su. Mi smo sanjari, sanjamo tu šestu zvezdicu i dobićemo je, sviđalo se to vama ili ne. Ovaj tip je s*ronja jer je nazvao Nejmara sebičnim. Ne poznajem ga, ne želim da znam za njega - naveo je fudbaler Totenhema i potom dodao:

- Želim trofej, to je naš san. Nejmar je to objavio jer je to i njegov san, znamo da želi da osvoji taj trofej, a on objavljuje šta god želi. Nejmar je srećan ovde i mi ćemo biti srećni, to je najvažnije.

Brazil je pet puta bio prvak sveta (1958, 1962, 1970, 1994 i 2002.), pa će na ovom Mundijalu juriti i šestu Boginju, a na tom putu, prvi protivnik biće im reprezentacija Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike