Petrić još jednom ponovio: "Večiti" su najveći problemi srpskog fudbala, Zvezdi pomažu sudije

16.11.2022

12:50

0

Autor: 24sedam

Strateg Partizana nabrojao situacije kada je Zvezdi stigla pomoć od sudija

Petrić još jednom ponovio: "Večiti" su najveći problemi srpskog fudbala, Zvezdi pomažu sudije
Gordan Petrić - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd

Trener Partizana Gordan Petrić još jednom je ponovio svoj stav da sudije u Superligi pomažu Crvenoj zvezdi, kao što su svojevremeno činile "male usluge" njegovom klubu. Stoga su za Petrića jednako veliki problemi oba večita rivala.

Petrić je i tačno rekao situacije u kojima je velikom rivalu stigla pomoć od arbitara:

- Ponoviću da su najveći problem srpskog fudbala Partizan i Zvezda. U ovom trenutku Zvezda očigledno ima neku "pomoć". Kao bivši igrač sam osetio da se "navlačilo" za Zvezdu. Kada sudija podigne tablu i produži meč koliko je učinio, to se vidi da se pomaže Zvezdi. I u Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru, sada u Surdulici ste svi videli. Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi. Nisam slep da to ne vidim. Ima i do nas, mogli smo bolje da igramo protiv Javora i Spartaka i da to dobijemo, ali postoji ta druga strana koja je nesporna, a tiče se o sudijskoj naklonosti na strani Zvezde - izjavio je Petrić, a prenosi Tanjug.

Trener crno-belih rekao je da želi pojačanja već januaru kako bi miran dočekao jun.

- Potrebni su nam novi igrači ne samo za nastavak prvenstva, već i za jun. Nema veze koje ćemo takmičenje igrati sledeće sezone, meni kao treneru je važno da dobijem pojačanja u januaru da bismo se spremali za jun. Potrebna su nam dva ili tri nova igrača da bi se tim osvežio i da bi došla nova energija. U veznom redu imamo nekoliko sporih igrača kao što su Fejsa Traore i Natho, ali treba nam drugi tip fudbalera i da pojačamo bokove.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike