Kiprani izmislili izreku "Svaki Apoel treba svog Srbina"! Milojević vraća slavne dane iz ere Ivice Jovanovića

15.11.2022

12:34

0

Autor: 24sedam

Tim iz Nikozije progledao otkako se Milojević našao na klupi. U glavnom gradu ostrvske zemlje veruje se da su srpski treneri jedini pravi izbor i podsećaju se dana Ivice Jovanovića kada su igrali četvrtfinale Lige šampiona protiv Real Madrida

Kiprani izmislili izreku "Svaki Apoel treba svog Srbina"! Milojević vraća slavne dane iz ere Ivice Jovanovića
Vladan Milojević i Ivan Jovanović - Copyright MN Press

Vladan Milojević je na dobrom putu da pronađe trenerski balans koji je izgubio odlazeći iz Crvene zvezde u fudbal Saudijske Arabije i Grčke.

Nakon tri šokantna otkaza u Al Ahliju iz Džede, grčkom AEK i Al Etifaku iz Saudijske Arabije, Milojević je pronašao svoju mirnu luku u kiparskom Apoelu.

Navijači su zadovoljni jer se ekipa konsolidovala od preuzimanja kormila od strane bivšeg trenera Crvene zvezde i sada je samo na pet bodova zaistatka za vodećim Pafosom.

Zbog toga su mnogi spremni da ga uporede sa Ivicom Jovanovićem, za koga se vezuju najslavniji dani Apoela, kada je ovaj kiparski tim igrao četvrtfinale Lige šampiona u sezoni 2011/12. Bivpi grčki reprezntativac Dimitris Daskalakis rekao je da i on sada oseća istu energiju koju je nekada u Apoel doneo Jovanović.

- Apoelu odgovara takav trener kao što je Milojević. Možda je to najbolji trenutak koji je gospodin Milojević mogao dobije. Imao je mnogo uspeha u Crvenoj zvezdi i u Evropi. Potrebna je i sreća da budeš trener i rad, naravno. Kao i slučaju gospodina Jovanovića, ovde je uloženo mnogo rada. Znajući kako funkcioniše srpska škola. mislim da je dobro ako bismo iskoristili izreku "nama je potreban naš Nemac", da bismo zaključili da "svaki Apoel treba svog Srbina" - rekao je Daskalakis.

 

Standings provided by Sofascore

 

Jovanović trenutno briljira sa Panatinaikosom u grčkom prvenstvu. Nakon 13. kola "zeleni" su prvi sa osam bodova više od AEK i Olimpijakosa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike