Zašto nije bilo Erakovića protiv Čukaričkog? Stigao odgovor iz prve ruke!

11.11.2022

08:18

0

Autor: 24sedam

Objašnjenje je dao šef stručnog štaba crveno-belih, Miloš Milojević

Zašto nije bilo Erakovića protiv Čukaričkog? Stigao odgovor iz prve ruke!
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Strahinja Eraković nije bio u protokolu za utakmicu Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde. Zašto nije računao na mladog defanzivca objasnio je i šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević.

Novinare je zanimalo da li je Eraković možda na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za Katar, pa da je sačuvan iz predostrožnosti.

Ali, Milojević je otklonio dilemu.

- Imao je problem sa stomačnim virusom. U ekipi je par igrača igralo rovito, on i Dragović nisu mogli, a Dragović je ušao malo. To su neke kadrovske stvari koje smo morali da rešimo. Eraković je veoma bitan igrač, ali pohvalio bih Pankova koji je ušao i odigrao odličnu utakmicu posle dugog odsustva.

Zadnju je igrao u Šapcu i to je ono što nam treba, da bismo dobili prvenstvo treba veliki broj dobrih igrača, a u utakmici može i sa manje - kazao je šef struke crveno-belih i dao više informacija o povredi Aleksandra Pešića koji je na terenu proveo nešto više od deset minuta. 

- Povreda je u predelu zadnje lože, nadam se da nije nešto ozbiljnije. Videćemo na treningu kakva je situacija.

Milojević je takođe objasnio zašto je u drugom poluvremenu izveo Osmana Bukarija koji je zamenio povređenog Pešića.

- Čisto taktička odluka, trebao nam je drugačiji igrač, drugačiji profil, ne nešto da sam nezadovoljan Bukarijem. Morate njega da razumete, on je glavom i mislima na SP, mislim da bi bilo bolje da uđe igrač koji ima fokus, ušao je Kangva koji je dao gol, srećan sam i zahvalan i klubu i igračima da imam toliki roster da mogu da pravim te rotacije. Ušao je jako rano u utakmicu, tako da nije nikakav problem da se zameni - zaključio je šef struke crveno-belih koji će kalendarsku godinu završiti duelom u Surdulici, u nedelju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike