Nisam Bred Pit, žene me saleću jer sam fudbaler: Sraman nastup posramljene zvezde optužene za silovanje

08.11.2022

09:11

0

Nisam vodio računa o kontracepciji, nije mi palo na pamet da bi neko mogao da se vređa

Nisam Bred Pit, žene me saleću jer sam fudbaler: Sraman nastup posramljene zvezde optužene za silovanje
Benžamin Mendi dolazi u sud - Copyright Profimedia

Posramljena zvezda Mančester sitija Benžamin Mendi imao je sraman nastup na suđenju za silovanje:

- Znam da nisam Bred Pit, ali žene mi se nabacuju. Ne zbog mog izgleda, već zbog fudbala.

On je poroti na suđenju rekao da su žene počele da ga "saleću" kada je imao 18 godina, dok je još igrao za Olimpik Marsej.

Ali:

- To se udesetostručilo kada sam prešao u Mančester siti, jedan od najboljih klubova u Evropi.

Mendi ima 28 godina, a svoju odbranu za seriju navodnih seksualnih zločina počeo je ove nedelje. Igrač plaćen 60 miliona evra došao je na suđenje obučen u odelo iz dela, a zakletvu da će govoriti samo istinu obavio je nad Kuranom.

On je prvi put uhapšen avgusta prošle godine, ali se optužnica stalno proširivala, da bi na kraju bila za: osam silovanja, jedan pokušaj silovanja i jedan seksualni napad. Izjasnio se da nije kriv po svim tačkama optužnice. U septembru je tužilaštvo odustalo od jedne optužbe za silovanje, tako da ga je porota proglasila nevinim za to delo.

Kada je došao u Mančester 2017. za 52 miliona funti, to je za njega bilo "ostvarenje sna". Mendi je godinu dana nakon toga osvojio Svetsko prvenstvo sa Francuskom, ali je pričao o svom životu u Engleskoj.

- Išao sam u noćne klubove dva do tri puta nedeljno. Tamo bih upoznavao žene, od kojih bih mnoge zvao kod mene (u vilu vrednu 4,7 miliona funti). Uživao sam u kući, uživao sam u ženama, bio sam radostan što sam ovde, uzbuđen. Bio sam uzbuđen i zbog fudbala – rekao je Mendi.

Njegova advokatica Elenor Los ga je pitala koliko mu je teško bilo da upoznaje žene od kada je postao profesionalni fudbaler, prvo u Avru, onda u Marseju i Monaku, pa u Sitiju.

- Iskreno, bilo je lako. Na početku nisam znao zašto, ali sam onda saznao da je to zbog mog statusa.

Advokatica ga je potom pitala kakav je stav imao prema ženama sa kojima je imao seks:

- Bio sam otvoren prema onome šta želim i šta one žele, bio sam direktan. Tada nisam razmišljao da li bi one mogle biti pogođene. Ako su htele seks i ja sam hteo seks, bilo bi sve u redu. Nisam mogao da pomislim da bi neko mogao da bude povređen ako smo oboje hteli seks. Nastavljao sam sa zabavom, uživao sam u seksu sa mnogo žena. Najčešće bi se one meni nabacivale, ali ponekad bih im i ja prilazio.

Upitan šta bi radio ako bi žena rekla "ne", on je odgovorio i otkrio jeziv detalj:

- Rekao bih nema problema, prihvatio bih to i prestao. Volim da imam seks sa nekim ko takođe uživa. Nisam brinuo oko korišćenja kontracepcije. Znam da to nije lepo reći, ali tada nisam brinuo. Bio sam svestan rizika.

On je rekao da mu je bilo normalno i da spava sa nekoliko žena u isto vreme, ali da sada shvata da to može "izgledati čudno".

Mendi je pred sudom rekao da je shvatio da je njegov odnos prema ženama bio bez poštovanja. Vadio se na to da je imao problema sa povredom kolena, tako da su mu žurke pomagale da se oseća bolje.

Mendi je bio u pritvoru od avgusta 2021. do januara 2022.

- Imao sam vremena da razmislim o svom životu i onome šta sam radio, kako sam živeo. Išao sam na žurke, ali me iznutra bolelo. Sad me je sramota da pričam o seksu. Još više kada me pitate o tome. Ne mogu da urlam "da, volim seks", jer bi to delovalo čudno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike