Procurilo svedočenje jedne od Mendijevih žrtava: Silovao me tri puta, posle se hvalio da je imao se*s sa 10.000 žena

19.08.2022

09:52

0

Autor: 24sedam

Francuza očekuje robija, samo je pitanje vremena koje će provesti iza rešetaka

Procurilo svedočenje jedne od Mendijevih žrtava: Silovao me tri puta, posle se hvalio da je imao se*s sa 10.000 žena
Benžamin Mendi - Copyright Profimedia

Jedna od osam žrtava levog beka Mančester sitija Benžamina Mendija izjavila je navodno pred sudom da joj je Francuz posle čina silovanja rekao kako je imao seksualne odnose sa više od 10.000 žena.

Mendi se suočava sa teškim optužbama i suđenjem za sedam silovanja i jedno seksualno uznemiravanje.U ovom slučaju, uzbunjivačica je rekla da se sa Mendijem upoznala u jednom baru u oktorbu 2020. godine, posle čega je otišla njegovoj kući. Tamo ju je Mendi navodno tri puta silovao, uprkos tome što je više puta ponavljala da ne želi da ima seks sa njim.

- Rekao mi je "ne govori nikome, možeš da dođeš ovde svake noći",  kao da je to bila privilegija imati seks sa njim. Osećala sam se kao da je to najduži dan u mom životu. Telo mi je bilo napeto, samo sam osetila bol - prenela je Mednijeva žrtva svoje iskustvo.

Ona je dodala da je Mendi uzeo njen mobilni telefon i zaključao je u jednu od soba svoje vile, pre nego što je zahtevao da se skine.

- Rekla sam mu "slušaj, želim svoj mobilni telefon, ne znam šta misliš da se dešava, ne želim da imam seks sa tobom". Njegov odgovor na to bio je: "Vrata su ionako zaključana".

Igrač rizikuje zatvorsku kaznu od pet do 20 godina zatvora, a ni doživotna kazna još nije isključena. Od izbijanja afere Mančester siti je suspendovao Francuza.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike