Partizan izvukao Šerif, ovo je prva reakcija iz Humske! Ali nije samo to, biće i nekoliko pojačanja na zimu!

07.11.2022

13:50

0

Autor: 24sedam

U prvom meču crno-beli će gostovati

Partizan izvukao Šerif, ovo je prva reakcija iz Humske! Ali nije samo to, biće i nekoliko pojačanja na zimu!
FK Partizan - Copyright MN Press

Šerif iz Tiraspolja biće protivnik Partizana u dvomeču šesnaestine finala Lige konferencija. Nakon žreba, stigla je i prva reakcija iz Humske, a o duelima sa Moldavcima pričao je sportski direktor Ivica Kralj.

- Rekli smo i pre samog žreba, koja god ekipa da dođe, biće sigurno velika borba, jer svaki tim želi da se plasira u završnicu. Rival je Šerif, koga se sećam po dobrom još iz igračkih dana, pošto smo pre 20-ak godina imali priliku da ukrstimo koplja na terenu.

MN Press
 

 

No, nije to sada ista priča, sećamo se da su prošle godine eliminisali Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što znači da imaju kvalitet - rekao je Kralj i najavio pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

- U svakom slučaju, verujem da su pred Partizanom dva veoma interesantna meča. Uveren sam da ćemo i mi kao tim dodatno napredovati tokom pauze, da će se igrači valjano pripremiti za nastavak sezone. Vratio nam se već Danilo Pantić i to mnogo znači, oporaviće se i pripremiti i ostali momci koji kubure sa povredama, a biće i nekoliko pojačanja na određenim pozicijama kako bismo imali širi spektar rešenja i veći kvalitet - zaključio je funkcioner crno-belih, a nekada golman.

S obzirom na to da je bio povlašćen na žrebu, Partizan će prvi meč igrati 16. februara natredne godine, u gostima, dok je revanš u Humskoj na programu sedam dana kasnije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike