Reči Dušana Bajevića koje je bivši selektor Srbije jedva čekao da čuje

12.10.2020

10:09

0

Autor: D. B.

Poznato je kada će fudbalska legenda napustiti klupu BiH

Reči Dušana Bajevića koje je bivši selektor Srbije jedva čekao da čuje
Copyright Profimedia

Danima traje priča oko odlaska Dušana Bajevića sa klupe fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Mediji u BiH i dalje su uvereni da će legendarnog fudbalera zameniti nekadašnji selekor Srbije Mladen Krstajić, a sada je poznato i kada bi to moglo da se dogodi.

Srbiji u Istanbulu sudi Bugarin, znaju ga u Partizanu i Radu

Naime, Bajević je posle remija sa Holandijom u meču 3. kola Lige nacija potvrdio da će ostati na klupi do kraja nademetanja u ovom takmičenju, kao i da mu tada ističe ugovor.

Ja imam ugovor do zadnje utakmice Lige nacija, tako da moj posao završava u novembru – objasnio je čovek koji je vodio broje grčke klubove, ali i Crvenu zvezdu.

A ukoliko bi Krstajić preuzeo kormilo “zmajeva” jasno je da ga ne bi sačekala sjajna atmosfera.

– Svi smo znali šta nas čeka protiv Holandije, a hteo bih da čestitam igračima na zalaganju i igri, koja, moram to da kažem, i nije baš prihvaćena od naših navijača. Na kraju se ispostavilo da smo imali zrele šanse, a da su oni pred kraj mogli da dođu do pobede – objasnio je Bajević.

Do kraja takmičenja u Ligi nacija reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće protiv protiv Poljske (14. oktobar), kao i Holandije (15. novembar) i Italije (18. novembar). Bajeviću na dušu mediji u BiH stavljaju neuspeh u duelu baraža za odlazak na EP, kada je njegov tim poražen od Severne Irske.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike