Pojavio se sramni snimak američke zvezde: Pijana, uobražena, bezobrazna - lice koje navijači ne poznaju (VIDEO)

02.11.2022

18:14

0

Niko je više neće gledati na isti način posle ovoga

Pojavio se sramni snimak američke zvezde: Pijana, uobražena, bezobrazna - lice koje navijači ne poznaju (VIDEO)
Houp Solo sa lisicama - Copyright Printscreen/YouTube/Queen City News

Ženska fudbalska reprezentacija SAD dugo je vladala svetom, a jedna od njegovih najvećih zvezda bila je golman Houp Solo. Ona je i posle kraja karijere ostala u žiži javnosti, ali sada su svi mogli da je vide u sasvim drugačijem svetlu – vrlo ružnom.

Ona je u martu uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju, ugrožavanja dece i opiranja hapšenju. U julu je priznala da je kriva, osuđena je samo za vožnju u pijanom stanju - na novčanu kaznu, ali i mesec dana zatvora i dve godine uslovno.

Ipak, novinari Queen City News bili su uporni da nabave snimak sa kamera koje nose svi policajci (uobičajena praksa u SAD) i mesecima su sudski pokušavali da se izbore za to, jer to u Severnoj Karolini nisu informacije od javnog dobra.

Posle velike borbe su uspeli i sada je jasno zašto Solo nije želela da ih javnost vidi!

Na snimku se vidi razmažena osoba koja misli da ima pravo na sve i da za nju pravila ne važe. Ona je sve vreme vređala i psovala policajce, odbijala da sarađuje i poslala jako ružnu sliku o sebi u svet.

Policija je pozvana jer je neko prijavio da žena spava u kolima na parkingu sa decom na zadnjem sedištu. Na kameri se vide kako prilaze vozilu, a legenda američke reprezentacije spava dok motor radi. Na zadnjem sedištu su bili dvogodišnji blizanci.

Printscreen/YouTube/Queen City News
 

Čim su policajci pokucali na prozor, ona se trgnula i počela je priča i potpuno je jasno da je žena pijana i da nije sasvim pri sebi. Mrmljala je, "vrtela" telefon, pa je čak i pozvala nekoga. Rekla je da nije pila ništa već je samo stala da dremne jer je umorna.

Printscreen/YouTube/Queen City News
 

Na snimku se čuje kako policajac kaže da oseća miris alkohola, i tada je Solo počela da se svađa. U jednom trenutku je došao drugi policajac, oduzeo joj telefon i izvukao je iz automobila, jer je ona odbijala da to učini.

Za sve to vreme se čulo kako deca glasno plaču i vrište u pozadini.

Solo je nastavila da se svađa, odbila je test trezvenosti, a onda joj je policija stavila lisice i prevezla je u svoje vozilo dok je ona vikala:

- Jao, Bože, ne moraš da me je***o dodiruješ!

Printscreen/YouTube/Queen City News
 

Jedan policajac je ostao pored njenog automobila sa decom da sačeka supruga.

Snimak se nastavlja u policijskom autu, u kome je ona sve vreme pričala telefonom, kao i u policijskoj stanici. Dok je slikana i dok su joj uzimani otisak prsta i merena visina i težina, ona je sve vreme grubo vređala policajca, govorivši mu da mora da mu je ulepšala dan, jer je "blagosloven svako ko je u njenom prisustvu".

Protiv nje su podignute tri optužnice od kojih su na kraju odbačene one za opiranje pri hapšenju i zlostavljanje dece.

Posle presude je rekla da se kaje, da je pristala da se leči i da je alkohol postao "destruktivni deo njenog života".

Sada vodi podkast na Apple servisu, ali javnost će je definitivno gledati drugim očima posle ovog snimka…

Javnost je potpuno zgrožena njenim ponašanjem, ovo su neki od komentara: "Koliko je istinski grozna, istinski", "Jadna deca moraju da slušaju kako glumi žrtvu", "Ovo je sramota, nije trebalo odbacivati optužbu za zlostavljanje dece", "Pokazala je svetu ko je ona u stvari", "Ni u jednom trenutku ne pita za svoju decu, ali sve vreme priča kako je čudesna majka", "Ne mogu da verujem koliko su policajci ljubazni prema ovoj ženi", "Houp je užasna majka", "Ova žena je go**o, nijednom ne pita za svoju decu, ne mogu da verujem koliko je uobražena i misli da se pravila ne odnose na nju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike