Sramota je za Srbiju da se takve stvari dešavaju! Partizanov golgeter ima samo jedan san u crno-belom dresu!

31.10.2022

12:10

0

Autor: 24sedam

Rikardu Gomešu ne prijaju mnoge stvari na terenima u Superligi

Sramota je za Srbiju da se takve stvari dešavaju! Partizanov golgeter ima samo jedan san u crno-belom dresu!
Rikardo Gomeš - Copyright printscreen/YouTube/Partizanov podcast

Sa dva gola Radničkom iz Niša nastavio je Partizanov ubojiti strelac svoj niz.

Dan kasnije u Partizanovom podkastu Rikardo Gomeš je bez zadrške pričao o problemima sa kojima se zajedno sa saigračima sreće. A problemi su smešteni u Superligu, u Evropi je drugačija priča.

- Želimo da pokažemo ljudima u Srbiji kako igramo u Ligi konferencija, ozbiljnoj ligi sa ozbiljnim ljudima! Tamo se ne dešavaju stvari koje se dešavaju u domaćem prvenstvu. Čak i sada protiv Nice, okej, sudija je napravio grešku, ali njegova prva odluka bila je da svira penal. Naravno, kada je video da je pomoćnik podigao zastavicu uvažio je odluku i dosudio ofsajd. Ali tamo nema VAR, dok u domaćem prvenstvu ima - rekao je Rikardo, pa nastavio:

- To je velika sramota za domaću ligu. Ne želim da zvuči kao opravdanje. Protiv Javora nismo igrali dobro i ja to priznajem, ali ne možeš da sviraš penal na takav način i nećeš uopšte da pogledaš VAR! Pogledaj, pa proceni. Ako je penal - sviraj, nije nikakav problem. Potom faul nad Vujketom, ista situacija. Protivnički igrač uopšte ne gleda loptu, drži ga sa obe ruke! Ludilo, zaista ludilo, i takav odnos stvarno traje predugo. Lako je sa strane reći Partizan je izgubio ili odigrao nerešeno, ali pogledajte samo šta se dešava na utakmicama. To treba da se sredi, da se suđenje digne na viši nivo. Kao što rekoh, sramota je za zemlju kao što je Srbija da se dešavaju takve stvari.

FK Partizan
 

Rikardo je najbolji strelac Partizana u evropskim takmičenjima, naravno da mu to prija, ali on ima samo jedan san kada su u pitanu crno-beli.

- Najveća želja dok sam u Partizanu mi je da osvojimo titulu. Nikakva Liga konferencija, pa ni Liga šampiona to ne može da nadoknadi. Najveći san je osvajanje prvenstva i mi ćemo davati sve od sebe dok to i ne ostvarimo!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike