Malo lepih vesti iz Italije - Ranjeni fudbaler pušten na kućno lečenje, poslao snažnu poruku

30.10.2022

16:14

0

Dugo neće igrati, ali je to manje važno sada

Malo lepih vesti iz Italije - Ranjeni fudbaler pušten na kućno lečenje, poslao snažnu poruku
Pablo-Mari - Copyright Instagram/pablomv5

Posle šokantnih vesti iz Italije, kada je jedan manijak u tržnom centru nožem ranio šestoro ljudi, sada stižu i one lepe.

Povređeni fudbaler Pablo Mari je pušten iz bolnice. Igrač Arsenala na pozajmici u Monci jedan je od šest žrtava napada. On je sada pušten da se leči od kuće nakon operacije.

- Operacija je bila jednostavna, pošto su bila oštećena samo dva mišića. Mišićna masa mu je takva da nož nije uspeo da celom dužinom prođe kroz grudni koš i dođe do pluća. Biće mu potreban dug period mirovanja, minimum dva meseca, pre povratka fizičkim aktivnostima – objasnio je lekar koji ga je operisao.

Detalje sa lica mesta napada otkrio je legendarni Adrijano Galijani, nekada prvi čovek sportskog sektora Milana, a sada na toj poziciji u Monci.

- Rekao mi je da je imao sreće, pošto je posle uboda video kako je neko drugi umro. Vozio je dete u kolicima, supruga je bila pored njega. Verovatno ga je spasila i njegova visina od 193 centimetra.

Sreće poput fudbalera nije imao 47-godišnji radnik u tržnom centru, koji je premio od posledica ranjavanja.

Igrač se oglasio posle operacije:

Instagram/pablomv5
 

- Posle teškog iskustva koje smo imali, i moja porodica i ja želimo da prenesemo svima da smo na sreću svi dobro, uprkos okolnostima. Hvala na svim porukama podrške i simpatija koje primamo. U isto vreme, želimo da izrazimo saučešće i da pošaljemo svu našu snagu porodici i prijateljima pokojne osobe. Iskreno želimo da se svi povređeni ljudi oporave što je pre moguće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike