Tuča u Zagrebu između dinamovaca i "torcide": Jedan navijač u nesvesti leži na ulici (VIDEO)

30.10.2022

14:40

0

Autor: 24sedam

Sukobljene strane koristile drvene palice

Tuča u Zagrebu između dinamovaca i "torcide": Jedan navijač u nesvesti leži na ulici (VIDEO)
zg4 - Copyright Profimedia

Zagrebačka policija od jutros je imala pune ruke posla, jer su se huliganske grupe splitske Torcide i Dinama sukobile u samom centru na nekoliko mesta.

U izveštajima sa lica mesta ističe se da se na više lokacija tuklo po nekoliko desetina navijača, a na osnovu snimaka može se zaključiti da je sasvim sigurno jedno lice koje je ležalo na ulici, pretrpelo ozbiljne povrede.

Policija je pokušala da spreči huliganske ispade tako što su opkolili šire gradsko jezgro, a onda su krenuli u akciju privođenja,

Na ulici su ostale drvene palice koje su se koristile u sukobu. 

 

 

 

- Jutros oko 10.00 sati građani su dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sloboštini koje su maskirane I imaju bejzbolske palice. Po dojavi policijski su službenici dolaskom na mesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u beg prema Trnskom, što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima.

Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke grupe, dok je jedna osoba dovedena je u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta.

 

 

Na mestu događaja policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene. Kroz ovakvo postupanje policije sprečen je mogući planirani sukob u kojem su svi oni trebali da učestvuju - saopštila je policija.

Hajduk danas igra protiv Lokomotive u Zagrebu, pa je to bio povod dolaska Splićana u glavni grad Hrvatske.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike