Van Bomela zadesila sudbina Tadića: Razbojnik sa pištoljem sačekao legendarnog Holanđanina u garaži

26.10.2022

09:10

0

Autor: 24sedam

Poznati fudbaleri sve češće mete kriminalaca

Van Bomela zadesila sudbina Tadića: Razbojnik sa pištoljem sačekao legendarnog Holanđanina u garaži
van bomel - Copyright MN Press

Bivši holandski reprezentativac i aktuelni trener belgijskog Antverpena Mark van Bomel bio je na meti razbojnika koji su želeli da mu otmu automobil.

Još se utvrđuju činjenice prepada koji se dogodio u ponedeljak uveče u garaži zgrade u kojoj živi Mark van Bomel. Policija pretpostavlja zasad da je meta bio "porše panamera" poznatog Holanđanina. Njega je nepoznati muškarac sačekao u garaži držeći u jednoj ruci pištolj, u drugoj lampu.

Videvši razbojnika, 45-godišnji trener je reagovao munjevito. Bežanjem u "rikvercu", Van Bomel je oštetio parkirani mercedes, a kada se oglasio alarm onda se i razbojnik dao u bekstvo.

Policija je brzo stigla na lice mesta. Automobil trenera je odnet na uviđaj. Policija će, između ostalog, proveriti da li je neko ugradio uređaj za praćenje automobila, kako bi se luksuzni porše mogao pratiti.

Van Bomel je takođe dao izjavu policiji i dao opis počinioca. Prvobitna pretraga područja nije pokazala ništa. Sam Mark van Bomel nije želeo mnogo da govori o činjenicama.

Tokom avgusta slično iskustvo imao je i kapiten Srbije i Ajaksa Dušan Tadić. On je pred kućom napadnut od dvojice kriminalaca, sa kojima je morao i fizički da se obračuna kako bi se odbranio.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike