Ronaldova korona "ubila" Juventusovu vrednost na berzi

13.10.2020

17:00 >> 17:12

0

Autor: Adam Štulić

Zaraza Portugalca virusom korona ne utiče samo na sportski sektor stare dame

Ronaldova korona "ubila" Juventusovu vrednost na berzi
Copyright Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Vest o pozitivnom testu Kristijana Ronalda na virus korona donela je velike probleme, pre svih, Juventusu. Portugalski as dobio je pozitivan nalaz uoči utakmice reprezentacije protiv Švedske, ali će zbog toga najviše ispaštati “stara dama”. Kako na terenu, tako i finansijski…

Naime, pre nego što dobije dozvolu da se vrati na teren, Kristiajno će morati da ima dva negativna testa, a to bi trebalo da traje najmanje 14 dana, u kojima izabranike Andree Pirla očekuju po dve utakmice u nacionalnom prvenstvu i Ligi šampiona.

Kristijano Ronaldo ima koronu!

Između utakmice Serije A protiv Krotonea i Verone, Juventus će otvoriti elitno takmičenje susretom s kijevskim Dinamom, a ono što sve u Torinu najviše brine jeste da li će Kristijano biti spreman za derbi drugog kola Lige šampiona protiv Mesijeve Barselone.

Pored fudbalskog, objavljivanje pozitivnog testa Kristijana Ronalda uticala je i na finansijski aspekt kluba iz Torina, čije su akcije na berzi doživele nagli pad pošto je vest objavljena. Iako se situacija ubrzo stabilizovala, pa je Juveova vrednost počela da raste, krajnji bilans je bio gubitak od 3%, u odnosu na period pre objavljivanja Ronaldove zaraze virusom Kovid 19.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike