Partizan bolji u ružnoj utakmici: Petrića duel sa Napretkom podsetio na mali fudbal, žali zbog praznih tribina - Sve može da se sruši!

20.10.2022

17:47

0

Bakljada protiv Kelna stigla na naplatu

Partizan bolji u ružnoj utakmici: Petrića duel sa Napretkom podsetio na mali fudbal, žali zbog praznih tribina - Sve može da se sruši!
Gordan Petrić - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u zaostalom meču petog kola Superlige savladali su ekipu Napretka sa 1:0, a gol odluke u Humskoj postigao je Igor Vujačić.

Trener crno-belih, Gordan Petrić, nakon meča istakao je da utakmica protiv Napretka nije bila lepa za oko.

- Ne znam da li je rutina, ali kad gledate sa strane, ružna utakmica sa naše strane. Možda smo u prvom poluvremenu iskoristili šanse, bilo bi drugačije. Oseća se umor kod igrača, videli ste u drugom poluvremenu da nije bila brza lopta, da smo se igrali fudbala, ličilo je na mali fudbal. Završeno je, pa ćemo videti šta će biti u narednom periodu - naveo je Petrić za televiziju "Arenasport".

U narednom kolu domaćeg prvenstva, Partizan igra protiv Javora, a potom sledećeg četvrtka gostuje Nici.

Ali, nakon Francuza sledi meč sa ekipom Slovackog, a kako je danas obelodanjeno, crno-beli taj duel igraju bez prisustva navijača, zbog bakljade protiv Kelna.
 
- Mi moramo da odradimo posao i moramo da izađemo na tu utakmicu. Žao mi je što je tako, verovatno bi bio pun stadion, ali šta da se radi... Ja sam rekao da može sve u sedam dana da se sruši i da se vratimo na staro. Danas smo prešli šta smo prešli. Ide nova utakmica protiv Javora. Počinje novi krug. Moramo da iskoristimo i dobijamo utakmice pa ćemo da vidimo gde ćemo stići - kazao je Petrić.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 33 boda, dva manje od Crvene zvezde.

 

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike