Zvezdu udaljili od evropskog proleća, pa ih ponizilo selo od 3.000 ljudi! Žestoka blamaža Ferencvaroša!

19.10.2022 | 16:56

Autor: 24sedam

Lider u grupi Lige Evrope doživeo debakl u Kupu Mađarske

Copyright Profimedia

Fudbaleri Ferencvaroša pobedili su Crvenu zvezdu u 4. kolu Lige Evrope i tako značajno umanjili šanse crveno-belima za prolaz u narednu rundu takmičenja. A onda su se obrukali za sve pare. I više od toga!

Isti ti fudbaleri Ferencvaroša pošteno su se izblamirali i izgubili u šesnaestini finala mađarskog Kupa od ekipe Ivanče, trećeligaša iz istoimenog sela koje broji oko 3.000 stanovnika. Domaćin je do velikog iznenađenja došao posle produžetaka i na kraju slavio sa 3:2 pogotkom Bensa Kerča u 96. minutu.

Prethodno je Ferencvaroš poveo preko Kristofera Zakarijasena u 4. minutu, a izjednačio je Laslo Šuster u 6. minutu. Gosti su ponovo došli do prednosti pogotkom Rajana Mmaea u 19. minutu, a utakmicu je u produžetke uveo Čaba Aradi u 57. minutu.

Kada je reč o Ligi Evrope, Ferencvaroš je lider H grupe sa devet bodova posle četiri odigrana kola, po šest imaju Trabzon i Monako, a poslednjeplasirana je Crvena zvezda sa tri boda.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-10917-44509"));

Standings provided by Sofascore

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam