Saznanje nemačkog Skaj sporta koje će zasmejati Vlahovića i Juventus

19.10.2022

07:04

0

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac tema "insajdera" Florijana Pletenberga

Saznanje nemačkog Skaj sporta koje će zasmejati Vlahovića i Juventus
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP

Kako je saopštio Florijan Pletenberg iz nemačkog" Skaj sporta", Bajern Minhena nije zainteresovan da dovede napadača Juventusa srpskog rešrezentativca Dušana Vlahovića.

Uprava nemačkog šampiona trenutno pažljivo prati situaciju na tržištu jer planiraju da potpišu "devetku" sledećeg leta.

Markus Tiram iz Borusije Menhengladbah je jedan od onih koje je minhenski Bajern skautirao poslednjih nedelja. Francuz je u poslednjoj godini ugovora i malo je verovatno da će biti produžen nakon 2023. godine, kada dobija status slobodnog agenta.

Što se tiče Vlahovića, Srbin je prešao u Juventus u januaru 2022. iz Fiorentine za 80 miliona evra. Sa 16 golova i tri asistencije u 34 takmičarske utakmice, "bjankoneri" bi imali tu slobodu da za njega zatraže značajno veliko obeštećenje. Takođe, Vlahović nema interes da napusti italijanski klub uprkos njihovom lošem početku ove godine.

Prema saznanjima Nemaca, ako bi odlazio iz Juventusa prvo bi reagovali odavno zainteresovani Čelsi i PSŽ, dok će Bajern pokušati da dovede Harija Kejna iz Totenhema ili Džonatana Dejvida iz Lila. Kejn tek treba da donese odluku o svojoj budućnosti, ali Dejvid, koji se pridružio Lilu 2020. godine, verovatno će učiniti sledeći važan korak u karijeri na leto 2023. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike