Donedavno ga kritikovali, ali je Vlahović jednim gestom ponovo kupio navijače Juventusa! Sada u njemu vide kapitena! (VIDEO)

17.10.2022

16:49

0

A oteo je i ulogu Alegrija

Donedavno ga kritikovali, ali je Vlahović jednim gestom ponovo kupio navijače Juventusa! Sada u njemu vide kapitena! (VIDEO)
vlahović - Copyright printscreen/twitter/Juve Canal

Srpski fudbaler Dušan Vlahović izvesno vreme je bio na meti kritika navijača Juventusa, ali samo jedna sitnica bila je dovoljna da mu Apenini kliču.

Vlahović je bio strelac u meču tekućeg kola Serije A sa ekipom Torina, a veliku pažnju navijača privukao je i kada je zamenjen.

Naime, Dušan je teren napustio nekoliko minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, a kamere su ubrzo uhvatile srpskog napadača, kako oblači marker i "preuzima" ulogu savetnika ekipe. Vlahović je zajedno sa trenerom Masimilijanom Alegrijem motivisao i bodrio tim, a čak je u pojedinim trenucima i bio bučniji i zapaženiji od italijanskog stručnjaka.

 

 

Takvim ponašanjem, kupio je navijače, koji društvenim mrežama dele snimak pomenute situacije, a neki već u Vlahoviću vide kapitena!

Bila je to veoma važna pobeda, pa sada Juventus zauzima osmu poziciju sa 16 bodova, a Vlahović deli prvu poziciju na listi strelaca sa Ćirom Imobileom i Markom Arnautovićem.

Inače, gradski derbi u Torinu igrao se pred očima selektora Dragana Stojkovića, a na terenu su pored Vlahovića bili i  Filip Kostić, Saša Lukić, Nemanja Radonjić i Vanja Milinković-Savić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike