Provokator iz slučaja "dron" se prisetio: Bio sam i sa Albanijom autsajder

23.12.2020

15:49 >> 15:51

0

Đani De Bjazi ponovo će doći u Beograd, ali sada kao selektor Azerbejdžana

Provokator iz slučaja "dron" se prisetio: Bio sam i sa Albanijom autsajder
Copyright MN Press

Italijan Đani De Bjazi dolazi u Beograd u kvalifikacijama za SP 2022 u Kataru, ali kao selektor Azerbejdžana. Bivši strateg Albanije i jedan od aktivnih učesnika u provokaciji sa “dronom” u oktobru 2014. godine, smatra da je Portugal favorit u grupi A, a da će se za drugo mesto boriti selekcije Irske i Srbije. Ipak, ne misli da će “Azeri” biti ugodni rivali bilo kojoj reprezentaciji.

Pročitajte još

– Kada sam počeo da radim sa albanskom reprezentacijom, malo ljudi je pomislilo da bismo mi mogli otići na Evropsko prvenstvo u Francusku 2016. godine. Tamo sam započeo svoj posao sa iste pozicije kao i sada. Ništa nije nemoguće. Čovek uvek sanja o nečemu velikom. Uradili smo to sa Albanijom. Teško je pobediti kada ste tek peti tim u grupi. Čak i za Irsku, koja se smatra trećim timom u grupi, izgleda teško. Ali pokušaćemo – rekao je italijanski stručnjak za irski Indpendent.

Azerbejdžan kao i Irska pokazuje problem sa realizacijom, a ništa bolji skor nema ni naš nacionalni tim.

– Teško je postići gol na međunarodnom nivou ako nemate Ronalda u sastavu. Kada sastavljate ekipu za kvalifikacije, nemate vremena da radite sa njim kao u klubu. Portugalija, Srbija i Irska su veoma jaki timovi za nas. I biće nam veoma teško da ispunimo svoj san i prođemo grupu.

De Bjazi za kraj upućuje na realnost:

– Portugal se razlikuje od ostalih reprezentacija. Reprezentacija ove zemlje nije samo Ronaldo. Njihovi igrači su članovi velikih klubova. Mislim da će se Srbija i Irska boriti za drugo mesto.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike