Posle šokantnog odlaska Gaćinovića imenovan nekadašnji golgeter Partizana! Pazarci imaju novog trenera

16.10.2022

10:23

0

Autor: 24sedam

Sa crno-belima je osvajao i šampionske titule

Posle šokantnog odlaska Gaćinovića imenovan nekadašnji golgeter Partizana! Pazarci imaju novog trenera
Vladimir Gaćinović - Copyright MN Press

Posle odlaska Vladimira Gaćinovića sa klupe Novog Pazara, brzo je imenovan novi šef stručnog štaba. Reč je o Damiru Čakaru, koga ljubitelji fudbala pre svega pamte kao igrača Partizana.

Da je Čakar novi strateg Pazaraca, potvrđeno je i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

- Crnogorski fudbalski stručnjak i bivši fudbaler sa bogatom karijerom novi je trener FK Novi Pazar. Damir Čakar je rođen 28. juna 1973. godine u Pljevljima. Prve fudbalske korake napravio je u Rudaru iz Pljevalja, odakle je 1994. godine prešao prvo u čačanski Borac, a onda već nakon jedne polusezone u Partizan. U beogradskom klubu ostao je tri godine i ostavio dubok trag, nakon čega se preselio u Francusku, u Šateru.

MN Press
 

Nakon dve godine igranja u "le šampionatu", Čakar se vratio domaćem fudbalu - nastupao je za Sartid iz Smedereva, potom i Sutjesku, da bi 2001. godine po drugi put u karijeri postao član Partizana, u kom se zadržao naredne tri sezone. U dresu Partizana četiri puta je bio šampion Jugoslavije (1996, 1997, 2002, 2003).

Poslednje tri godine svoje karijere kao fubaler proveo je u Rudaru, sa kojim je osvojio prvo izdanje Kupa Crne Gore, da bi karijeru završio u Mogrenu, sa kojim se takođe domogao prestižnog trofeja.

Za A reprezentaciju Jugoslavije odigrao je tri meča.

Posle uspešne karijere kao fudbaler, imao je ulogu skauta u Partizanu, sportskog direktora Rudara iz Pljevalja i prvog trenera pomenutog kluba - naveli su Pazarci koji su odigrali nerešeno sa Vojvodinom u ovom, 15. kolu Superlige Srbije.

U narednom, biće domaćini Voždovcu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike