Pavlović na Maksimiru zapevao jedan hit i oduševio zagrebačke novinare

12.10.2022

08:05

0

Autor: 24sedam

Hrvati kažu da Piksijev orao ima nadimak "Soliter"

Pavlović na Maksimiru zapevao jedan hit i oduševio zagrebačke novinare
pavlovic - Copyright Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović igrao je sinoć na zagrebačkom Maksimiru meč Lige šampiona protiv Dinama. Njegov Red Bul Salcburg osvojio je bod, što je austrijskog prvaka zadržalo u trci za jedno od prva dva mesta koja vode u prolećnu fazu takmičenja.

Prema izveštajima hrvatskih medija, Pavlović je posle utakmice u "miks zoni", gde su novinari dobijali izjave od aktera, zapevao poznati hit Novih fosila "Kako je lepo vidjeti te opet".  

- Strahinja Pavlović (21), mladi štoper Salcburga, u rodnoj Srbiji je zbog robusne građe i visine poznat pod nadimkom Soliter (Neboder), a nakon što je reprezentativac susedne države na Maksimiru odigrao celi meč četvrtog kola Lige šampiona protiv Dinama (1:1) privukao je pažnju onim što je izveo prolazeći pored novinara.

Tanjug/AP Photo/Matthias Sćrader
 

Dok je saigrač i BiH reprezentativac Amar Dedić odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, Pavlović je prolazeći pored njih glasno zapevao "Kako je dobro, vidjeti te opet. Staviti ruke na tvoja ramena..." S obzirom na to da su ti stihovi "evergrina" Novih fosila omiljeni navijačima Dinama i BBB često pevaju, to je izazvalo oduševljenje okupljenih hrvatskih novinara, koji su pohvalili Pavlovića zbog pevanja "Dinamovih pesama".

Međutim, Pavlović koji je potekao u Partizanu, odgovorio im je "A ne, nije to Dinamova pesma" jer nju rado pevaju i navijači srpskih klubova - piše Index.hr i dodaje da su tu pesmu pevali navijači Crvene zvezde u meču sa Cedevitom pre sedam godina.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike