Mitrović se ne oseća dobro, sumnjali smo da li treba da igra za Srbiju sa Norvežanima! Menadžer Fulama u teškoj situaciji

10.10.2022

17:41

0

Kako će ovo uticati na reprezentaciju?

Mitrović se ne oseća dobro, sumnjali smo da li treba da igra za Srbiju sa Norvežanima! Menadžer Fulama u teškoj situaciji
Aleksandar Mitrović - Copyright Tanjug/John Walton/PA via AP

Kada je Aleksandar Mitrović u prošlom kolu Premijer lige napustio teren, niko nije mogao da nagovesti da će njegov povratak biti toliko neizvestan.

Požalio se tada napadač Srbije nakon udarca u nogu, a preskočio je i jučerašnju utakmicu. Prema informacijama sa ostrva, čeka se na njegov boljitak, a menadžer Fulama, Marko Silva, danas ne donosi dobre vesti.

Kako prenosi britanski "Standard", Fulam se nalazi u teškoj situaciji zbog povrede srpskog reprezentativca.

- Imali smo sumnje oko toga da li bi trebalo da igra drugu utakmicu za Srbiju. Medicinski timovi su bili u kontaktu i rekli su nam da je u stanju da igra drugi meč. Ovo su teške situacije, ne samo za nas nego za sve klubove, kada želite da zaštitite svoje igrače i ovako nešto se dogodi. Posle povrede u prvoj utakmici mislim da nije bila baš najbolja stvar za Mitrovića da igra i drugi meč i to svih 90 minuta - istakao je Silva.

Mitrović se načelno povredio na meču između Srbije i Švedske (4:1) u Ligi nacija, koja je odigrana 24. septembra, ali je potom igrao u duelu sa Norveškom, koji je Srbiju odveo do prvog mesta u grupi i plasmana u A diviziju, a doneo je takođe i drugi šešir za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Vratio se na ostrvo, izašao na teren u meču sa Njukaslom, ali se požalio na bolove nakon novog udarca.

Kako je naveo Silva, nije poznato da li će Mitrović biti spreman narednog vikenda za meč sa Bornmutom.

- Pratimo njegovo stanje iz dana u dan. Nadali smo se da će danas popodne biti sa nama na treningu. Nažalost u poslednja dva dana nije se osećao dobro. Moramo da nastavimo da pratimo njegovo stanje, da procenimo kada bi mogao da počne da trenira ponovo sa ekipom - zaključio je Silva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike