OFK Beograd dobio novog predsednika

23.12.2020

17:41 >> 17:53

0

Bivši golman Saša Stevanović dobio većinu glasova na Skupštini

OFK Beograd dobio novog predsednika
Copyright MN Press

Bivši golman “romantičara” Saša Stevanović od današnje Skuptšine kluba sa Karaburme pamtiće se i kao predsednik OFK Beograd.

Pročitajte još

Stevanović na glasanju nije imao protivkandidata posle povlačenja Vladana Sekulića iz trke, tako da članovima Izborne skupštine nije bilo teško da dođu do novog rešenja za poziciju prvog čoveka kluba.

Stevanović na to mesto dolazi umesto advokata i bivšeg igrača Nina Došena-Majkića, koji nije uspeo sa svojim saradnicima da se izbori sa mnoštvom egzistencijalnih problema koji ugrožavaju opstanak i normalan život ovog sportskog kolektiva.

Stevanović se na izborima pojavio kao kandidat sa podrškom Kluba prijatelja OFK Beograda i bivših asova. Smatra se da će prihvatiti ponudu Zvezdana Terzića i da će OFK Beograd u bliskoj budućnosti mogla da postane filijala Crvene zvezde, budući da, kako je ocenio tada Stevanović, “OFK nije u situaciji da odbacuje pomoć od drugih institucija ili klubova”.

Stevanović ima 46 godine, afirmisao se u kragujevačkom Radničkom, odakle je preko Smedereva, došao 2000. godine na Karaburmu. Od 2004. do 2014. branio je boje mađarskom Đera.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike