Milan startuje sa prve pozicije u 2021. godini, navijači bakljadom ispratili igrače na San Siro (video)

23.12.2020

22:17 >> 22:33

0

Autor: Milan Nastić

Teo Ernandez doneo roso-nerima tri boda protiv Lacija

Milan startuje sa prve pozicije u 2021. godini, navijači bakljadom ispratili igrače na San Siro (video)
Copyright Tanju/(AP/ Photo/Luca Bruno)

Fudbaleri Milana sa prve pozicije kreću u 2021. godinu u Seriji A. Crveno-crni su do pobede nad Lacijom sa 3:2 došli u nadokandi vremena golom Tea Ernandeza i tako kraj kalendrske godine nisu mogli lepše da požele.

Na ovaj način su se zahvalili i navijačima koji nisu mogli da budu na stadionu, ali u ulicama koje ide ka San Siru napravili su špalir sa upaljenim bakljama gde je prolazio autobus sa fudbalerima Milana i na taj način dali podršku svojim pulenima u večerašnjem okršaju.

Pročitajte još

Oni su im na najbolji način vratili trijumfom i 2020.godinu zavšili kao najbolji u Seriji A.

Strelci za domaćine bili su Rebić u 10.i  Čalhanoglu u 17, i pomenuti Eernandez u zaostavnom vremenu, dok su strelci za goste bili Alberto u 28 i Imobile u 59.

Treba istaći da je ovo kolo obeležilo pregršt golova,čak 31 na devet utakmica, što je u proseku više od tri na svakom meču.

Bolonja,našeg trenera Siniše Mihajlović uspela je da izvuče bod protiv Atalante, igrajući na svom stadionu 2:2, iako su gosti iz Bergama imali dva gola prednosti.

Napoli je iznenadio svoje navijače igrajući na stadionu Dijego Armando Maradona sa Torinom1:1, a domaćini su do remija došli tek u 92.minutu preko Insinje.

Roma se mučila,ali ipak je na kraju uspela da savlada Kaljari sa 3:2 i zadrže treću poziciju,odmah iza gradskih rivala iz Milana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike