Hofenhajm poražen pred dolazak Zvezde

29.10.2020

16:05 >> 23:52

0

Autor: Adam Štulić

Borusija kao gost slavila minimalnim rezultatom. Gosti dominantni

Hofenhajm poražen pred dolazak Zvezde
Copyright Tanjug/Uwe Anspach/dpa via AP

Fudbaleri Hofenhajma s dva vezana poraza dočekuju Crvenu zvezdu, narednog četvrtka u prvom kolu Lige Evrope. Posle neuspeha u Frankfurtu, izabranici Sebastijana Henesa izgubili su na svom terenu od Borusije Dortmund 1:0 (0:0).

Domaći su protiv “milionerima” izašli bez standardnih Andreja Kramarića i Pavela Kaderabeka koji su zaraženi virusom korona, dok je srpski internacionalac Mijat Gaćinović igrao do 60. minuta.

Hofenhajm je, posebno od momenta kada je primio gol, bio u podređenom položaju na terenu. Odlučujući momenat na meču odigrao se u 76. minutu, kada je Marko Rojs zatresao praznu mrežu rivala na asistenciju Erlinga Holanda, koji je stigao do dubinske lopte pre istrčalog golmana Hofenhajma Baumana.

Početak četvrtkog kola Bundeslige obeležili su gosti, s obzirom da su pored Borusije slavili i Štutgart, Bajer i Lajpcig, dok su Frajburg i Verder podelili bodove (1:19.

“Švabe” su slavili protiv Herte u Berlinu 2:0, istim rezultatom Lajpcig je bio bolji od Augzburga, dok je tim iz Leverkuzena savladao Majnca 1:0.

U subotu se sastaju još Arminija – Bajern i Borusija Menhengladbah – Volfsburg.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike