Partizanov rival ulazi u udžbenike! Da li je oboren svetski rekord u brzini dobijanja crvenog kartona? (VIDEO)

18.09.2022

14:03

0

Autor: 24sedam

Štoper Nice morao na tuširanje pre nego što se oznojio

Partizanov rival ulazi u udžbenike! Da li je oboren svetski rekord u brzini dobijanja crvenog kartona? (VIDEO)
todibo - Copyright MN Press

Fudbalska planeta se juče čudila Japancu Šoju Nakađimi iz turske Antalijespor zbog isklučenja posle nešto više od 20-tak sekundi na terenu, a danas je dobri znanac navijača Partizana pokazao da može i pre da se zaradi crveni karton.

Reč je o Žan-Kleru Todibu, štoperu Nice, koji je zaradio odlazak u svlačionicu posle svega devet sekundi meča njegove ekipe protiv Anžea.

Sporni trenutak dogodio se tek što su gosti krenuli sa centra. Jedna vertikalna lopta u dubinu iznenadila je odbranu Nice, pa je Todibo kao poslednji igrač odbrane želeo da spreči utrčavanje pred golmana Bulku i situaciju "jedan na jedan". 

 

 

 

Učinio je to nespretno. Napravio je očigledan prekršaj, ali čini se da je sudija bio prestrog u procenjivanju uspeha ove akcije. Anže na poluvremenu vodi sa 1:0.

Todibo je u četvrtak uveče igrao protiv Partizana, ali je ostavio utisak uvek spremnog i veoma oštrog defanzivnog igrača. Uprkos njegovom solidnom nastupu crno-beli su uspeli da postignu gol i iskreiraju još najman je tri zrele prilike za pogotke.

Ovako je Šoju Nakađima dobio crveni u meču Antalije i Adane:

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike