Fenomenalni Son obeležio dan u Premijer ligi! Totenhem poslao "notifikaciju" Sitiju i demolirao Lester

17.09.2022

18:39

0

Partija iz snova za Korejca, "Pevci" ostali neporaženi

Fenomenalni Son obeležio dan u Premijer ligi! Totenhem poslao "notifikaciju" Sitiju i demolirao Lester
FotoJet - Copyright Profimedia

Lester je poveo na stadionu Totenhema, domaćin izjednačio, pa preokrenuo, da bi se na poluvreme otišlo sa 2:2.

A onda je u drugom poluvremenu ušao Heung-min Son i za 14 minuta postigao het-trik, da bi teren napustio sa loptom pod rukom, kao igrač i heroj utakmice. Da podsetimo da je glavna vest pre meča bila da je Korejac preseljen na klupu…

Na kraju, Totenhem-Lester 6:2.

"Pevci" su se sada izjednačili sa Mančester sitijem na vrhu tabele, dok su "lisice" zakucane za dno tabele, sa samo jednim osvojenim bodom iz poslednjih sedam mečeva. Ovo im je najgora serija u poslednjih osam godina.

Sada sledi reprezentativna pauza na koju Totenhem odlazi u maksimalnom raspoloženju, dok Brendan  Rodžers broji svoje možda poslednje sate na mestu trenera Lestera…

Za sve ljubitelje fudbala, osim navijače Lestera, ovo je bila sjajna, sjajna utakmica. Lester je poveo već u sedmom minutu iz penala koji je izveo Juri Tilemans, da bi Hari Kejn glavom izjednačio samo dva minuta kasnije.

I Erik Dajer je upotrebio glavu za preokret domaćina, ali je "fenjeraš" odgovorio odlično. Ređao je šanse da bi četiri minuta pre kraja poluvremena Džejms Madison iz prve savladao Uga Lorisa.

Samo dva minuta od početka drugog poluvremena, Spursi su opet poveli i to prvim golom Rodriga Bentankura za Totenhem! E, onda je, posle sat vremena igre, ušao Son, a ostatak je bio fantastičan. Da podsetimo da napadač u poslednjih osam zvaničnih utakmica pre ove nije postigao gol. 

Dva fenomenalna završna udarca izvan šesnaesterca, a onda i jedan unutar njega, koji je prvobitno bio poništen zbog ofsajda, da bi se javio VAR i rekao – gol.

Nema šta, Totenhem je fantastično počeo sezonu i jedini uz svemoćni Siti nema poraz do sada.

Treba istaći da Arsenal ima meč manje i da bi se eventualnom pobedom nad Brentfordom u nedelju vratio na prvo mesto tabele.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike