Kapiten Srbije tema jutra u Italiji: Šta se to dešava sa Aleksandrom Kolarovim?

18.10.2020

08:40 >> 09:33

0

Autor: D. B.

Da li trener Intera Konte zna da iskoristi ono što timu donosi kapiten Srbije

Kapiten Srbije tema jutra u Italiji: Šta se to dešava sa Aleksandrom Kolarovim?
Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Ugledna Gazeta tekst počinje ovim rečima:

– Prvi put možeš da oprostiš. Drugi put je već alarmantno. Treći put logično je da postaviš pitanje – Šta se to dešava sa Aleksandrom Kolarovim?

Autori aludiraju na greške koje je u prethodne tri utakmice Intera napravio kapiten reprezentacije Srbije. Konkretno, oni navode kao primere duela tima iz Milana sa Fjorentinom, Beneventom i onu koju je načinio u gradskom derbiju protiv Milana.

Ruku na srce “Gazeta” se otovreno pita i kolika je za sve krivica trenra Kontea i da li veteran igra na pravoj poziciji.

– U ovom trenutku smatram da je ovo najbolja uloga za Kolarova. Igrao je tako i u Romi, na tom mestu igra i za Srbiju. U njegovim godinama to je i najlogičnije – ocenio je Konte posle meča pravdajući sopstvenu odluku da Aleksandara postavi na mesto štopera.

Mesto koje Kolarov trenutno pokriva je jako problematično u Interu svih prethodnih godina. Recimo, iskusni Godin, nikako nije mogao da se navikne na nju, Škrinjar se dugo mučio…

Ali, dodatni problem je i to što je koronavirus, recimo izbacio iz tima Bastonija, pa Konte mora da krpi i onako za mnoge odbranu u koju je tokom prelaznog roka moglo da se uloži još novca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike