Zvezda je ovom pobedom postala tim! Milojeviću drago zbog Pešića, veruje da se ekipa vratila na pravi put

11.09.2022

17:32

0

Trener crveno-belih blista posle teškog gostovanja u Pazaru

Zvezda je ovom pobedom postala tim! Milojeviću drago zbog Pešića, veruje da se ekipa vratila na pravi put
miloš milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar u gostima i preuzela mu prvo mesto na tabeli, okončavši tako dve serije – svoju bez trijumfa i onu od sedam pobeda domaćina.

Zvezdin uspeh je još veći kada se zna da je to pobede došla posle preokreta, pošto je Pazar poveo već u petom minutu.

Ovo je i prva pobeda za Miloša Milojevića od kada je preuzeo Zvezdu (dva remija i poraz). On sada kaže da su tri boda najvažnija, ali i da će ovaj trijumf vratiti ekipu na pravi put.

- Najbitnije je da smo osvojili tri boda na teškom gostovanju, jer nam je to bio cilj pred utakmicu i uspeli smo da ga ostvarimo. Ovom pobedom smo postali tim. Kada nismo na tom nivou da damo gol na vreme, da pokažemo da možemo da izguramo do kraja i osvojimo tri boda. To je najbitnije, taj karakter kod igrača, odnos i motivacija svih koji su počeli i završili utakmicu. Time sam izuzetno zadovoljan. Ima prostora za napredak u igri, ali nije lako protiv bloka od 10 fudbalera na 30 metara ispred gola Novog Pazara sa povoljnim rezultatom za njih. Ne zameram ništa, to je njihovo opredeljenje, ali mora ovako, sa mnogo centaršuteva, dolazaka u kazneni prostor. Čestitam igračima, drago mi je što je Pešić sa klupe doneo tri boda, bitno je za njega i za nas. Ovo nas vraća na dobar kolosek i daje nam vetar u leđa - rekao je Milojević.

Zvezda je opet imala mnogo prilika, ali nije ih koristila sve do finiša meča, kada je Aleksandar Pešić sjajno reagovao u gužvi i petom ugurao loptu u mrežu.

- U toku utakmice kada smo promašivali, zapitam se - zbog čega toliko mašimo? Ali, jedini put za to je da se kreira još više prilika, te da se sa još više vere ulazi u šesnaesterac rivala i postižu golovi. To nam je primarni cilj, osvajanje bodova, pobede u Evropi, kod kuće, na strani... Nemam nikakvu zamerku kada je reč o odnosu prema igrača prema utakmici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike