Trener Monaka priznao da se njegov tim provukao na Marakani: Spasilo nas je zajedništvo

08.09.2022

21:51

0

Nahvalio je i Zvezdu i atmosferu na Marakani

Trener Monaka priznao da se njegov tim provukao na Marakani: Spasilo nas je zajedništvo
0MAR8501 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je prilično nesrećno izgubila od slavnog Monaka na početku takmičenja u Ligi Evrope, golom iz penala koji je nesrećno skrivio Slavoljub Srnić.

Šampion Srbije je bio bolji ukupno gledao, ali nije uspeo da iskoristi svoje šanse. Svestan je trener Monaka Filip Klemon da se njegov tim provukao, a zna i zbog čega.

- Svakako težak meč. Znamo i očekivali smo težak meč, ovo je velika ekipa sa mnogo iskustva u Beogradu, pobedili su Rendžers u Beogradu, a pre toga igrali protiv Milana 2:2. Uticali su prethodnih godina i neki crveni kartoni da ne nastave takmičenje u Evropi. Znali smo da će biti teško. Ono što nam je omogućilo da idemo dalje je zajedništvo – rekao je Klemen pa nastavio:

- Što se tiče prvog poluvremena, smatram da smo imali dovoljno hladnokrvnosti, ali nam je falio finiš. U drugom poluvremenu - tranzicije moraju biti sigurnije da bi se pravile šanse. Nismo dovoljno dobro radili sa loptom.

On je ocenio da je pobedu donela zadnja linija.

- U prvom poluvremenu smo se suočili sa dva problema. Posle njihovog kornera smo imali dve lepe kontre. U drugom je Zvezda sa atmosferom pravila mnogo problema pred našim golom. Sve se svodilo na duele, smatram da smo dobili dosta duela, defanzivna linija je dosta toga uradila i to je to zajedništvo o kome sam pričao.

Atmosfera na Marakani je za njega bila impresivna, a imao je i komentar što je dobio penal na poklon od protivničkog tima.

- Odlična atmosfera, ja to volim, volim kada su navijači u svakom trenutku uz svoj tim. Što se tiče penala - dešava se to u 16 metara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike