Pazar čeka Zvezdu pred 150 lica na stadionu, a koliko će biti ispred? Vodeći čeka šampiona i ne mari za istoriju

08.09.2022

14:51

0

I sve to zbog kazne iz prošle sezone

Pazar čeka Zvezdu pred 150 lica na stadionu, a koliko će biti ispred? Vodeći čeka šampiona i ne mari za istoriju
20220729dsNoviPazar4 - Copyright MN Press

U ovom trenutku vodeća ekipa Superlige, Novi Pazar, u 11. kolu dočekuje aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu i spremni su da načine još jedno veliko iznenađenje.

Pazar ove sezone igra neverovatno, imaju niz od sedam pobeda, pa se u gradu na Jošanici "živi za fudbal". Nakon jednog od trijumfa priređen je vatromet u gradu, a po povratku iz Kragujevca, kada su izbili na vodeću poziciju, u gradu ih je sačekalo 7.000 navijača uz baklje i pesmu.

Generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović, potvrdio je će nažalost stadion za taj meč ostati prazan, zbog kazne.

- U prethodnim kolima smo se trudili da našim najvernijim simpetizerima i prijateljima kluba izađemo u susret, da ih uklopimo u tu brojku od 150. U ovom trenutku, to nismo u mogućnosti da uradimo. Neće biti moguće da se uđe na stadion jer ne postoje tehnički uslovi da primimo ni 20 ljudi preko. Brojka je u ovom trenutku zatvorena - rekao je Međedović.

On je kazao da su gosti poslali svoj spisak sa 75 članova delegacije, a da domaćinu ostaje još toliko, računajući igrače, stručni štab i članove uprave.

Pred praznim tribinama, Pazarci moraju igrati na šest utakmica, zbog kazne izrečene od Fudbalskog saveza Srbije nakon incidenata tokom revanša baraža sa IMT-om krajem prošle sezone.

- Da nije bilo tih, nazovi prijatelja kluba, koji su se poneli kako su se poneli, imali bismo pune tribine na svih šest utakmica, računajući Crvenu zvezdu i lučansku Mladost u 13. kolu. Želimo da sve protekne u najboljem redu, a mi ćemo se potruditi da naše navijače obradujemo i osmi put u nizu - istakao je Međedović.

Taj meč na programu je u nedelju od 17 sati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike