Stevanović i Marković složni: Zaslužili smo više od boda

21.10.2020

19:05 >> 21:59

0

Autor: Adam Štulić

Najmlađi fudbaleri crno-belih razočačrani konačnim ishodom derbija

Stevanović i Marković složni: Zaslužili smo više od boda
Copyright MN Press

Najmlađi fudbaleri Partizana na 163. večitom derbiju Filip Stevanović i Svetozar Marković nisu bili zadovoljni konačnim ishodom utakmice protiv Crvene zvezde. Podsetimo, prvi ovosezonski derbi odigran na stadionu Partizana, završen je bez pobednika – 1:1.

Stevanović je doveo crno-bele u vođstvo golom u 5. minutu utakmice.

– Nisu zaslužili bod. Bili smo bolji, imali smo više šansi, ali nismo iskoristili ono što je trebalo. Pokazali smo da smo bolji tim i zbog čega Zvezda nije dobila prethodne derbije – rekao je mladi ofanzivac crno-belih.

Stanojević: Kako da budem zadovoljan?

Povratnik na stadion u Humsku Svetozar Marković za partiju u derbiju dobio je pohvale i od trenera Stanojevića.

– Vodili smo veći deo utakmice, zaslužili smo više od boda. Trebalo je da dobijemo, imali smo tri, četiri dobre prilike koje nismo iskoristili. Utakmica je mogla da bude rešena u prvom poluvremenu, ali nismo to uradili, pa se sada okrećemo narednim izazovima. Pokušaćemo da pobedimo sve utakamice do kraja – kazao je Marković, koji je bio jedan od boljih fudbalera u timu Partizana.

– Deset godina sam u Partizanu, živim i osećam klub. Bio sam tu pre godinu i po dana, odrastao sam ovde i zbog toga mi nije bio problem da se brzo prilakodim – kazao je Marković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike