Pižon zove zvezdaše na Monako: Ponesite barjak, da pokažemo svima da je Zvezda porodica!

06.09.2022

15:41

0

Četvrta Zvezdina zvezda jedva čeka spektakl u četvrtak

Pižon zove zvezdaše na Monako: Ponesite barjak, da pokažemo svima da je Zvezda porodica!
20220827mmPetrov01 (1) - Copyright MN Press

Crvena zvezda u četvrtak počinje takmičenje u Ligi Evrope, a prvi protivnik joj je moćni Monako.

Zvezda se sprema, svi u crveno-beloj porodici jedva čekaju meč, a jedna od najvećih legendi kluba, Vladimir Petrović Pižon kaže da jedva čeka spektakl.

- Igranje Zvezde u Ligi Evrope je veliki uspeh za klub. Nalazimo se u izuzetno snažnoj grupi i čeka nas šest velikih utakmica. Mislim da navijači još nisu svesni koliko će se igrati dobar fudbal ove sezone u Evropi, i koliko je zapravo Monako moćna ekipa. Upravo zato, Marakana mora da bude puna, jer znamo kroz istoriju da je često bivala naš 12. igrač i da nas je vodila do dobrih rezultata – rekao je Pižon za sajt kluba.

On je posebno naglasio koliko je sledeći rival opasan protivnik.

- Monako je odličan tim, igrali su ravnopravno sa PSŽ-om, prodaju igrače za 100 miliona i više, tako da nema dileme da nas čeka pravi spektakl u četvrtak, kao i u svakoj narednoj utakmici u grupi. Igrači zaslužuju podršku, a kvalitet definitivno imaju da postignu ono što je klub zacrtao kao ciljeve.

Zvezda priprema spektakl, apozvala je sve navijače da na meč ponesu barjake, koji se mogu kupiti u "Red Star šopu" za 1.000 dinara. Pižon kaže da će se tako poslati poruka da je Zvezda porodica.

- Upoznat sam da se sprema spektakl sa barjacima, sećam se kako je to bilo na proslavi titule na utakmici sa Voždovcem. Nemam dilemu da će se napraviti fantastična atmosfera i da će mnogo značiti ekipi. Poslaćemo poruku svima da je Zvezda velika porodica i da smo svi kao jedan. Što se mene tiče, dolazim sa barjakom, imam ga još od meča sa Voždovcem, tako da ću ga svakako poneti, a pozivam i ostale da to učine ili da ga kupe. Izuzetno je bitno da prvu utakmicu u grupnoj fazi, još na domaćem terenu, odigramo dobro i ostvarimo pozitivan rezultat - istakao je Pižon.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike