Najluđi lik u svetu fudbala zamalo da zaigra protiv Partizana! Napadač Marselja odbijao Engleze i Francuze, pa pao na lekarskim pregledima!

01.09.2022

21:50

0

Autor: 24sedam

Bamba Dijeng ostaje na Velodromu iako je sve bilo dogovoreno sa Nicom

Najluđi lik u svetu fudbala zamalo da zaigra protiv Partizana! Napadač Marselja odbijao Engleze i Francuze, pa pao na lekarskim pregledima!
profimedia-0708662663 - Copyright Profimedia

Senegalski fudbaler Bamba Dijeng, napadač francuskog Marselja je ili najveći baksuz ovog prelaznog roka ili najluđi lik u svetu fudbala trenutno. Ili i jedno i drugo.

Ne zna čovek odakle da počne priču o njemu i poslednjem danu prelaznog roka. Već u jutarnjim satima Dijeng, koga Marselj inače silno želi da se oslobodi, odlučio je da odbije ponudu Lorijena.

Nikome nije bilo najjasnije šta se događa jer i sam fudbaler zna da na Velodromu ne računaju na njega, ali su se stvari veoma brzo pojasnile.

Stigla je ponuda engleskog Lidsa, rezervisana je i avionska karta za Ostrvo. Ali... Bamba Dijeng se predomislio i nije uhvatio let za Premijer ligu.

 

 

Ponovo su svi bili zbunjeni dok se nije pojavila informacija da privodi kraju pregovore sa Fulamom. To bi bilo logično objašnjenje da se nije desio novi obrt. Dijeng je odbio i klub iz Londona jer se u priču uključila Nica, rival Partizana u Ligi konferencija.

I konačno je sve zaista dogovoreno. Dijeng je došao u Nicu, koja je spremila 12 miliona evra za kupovinu napadača, ostalo je još samo da obavi lekarske preglede i potpiše ugovor, a onda je sve stopirano. Ovoga puta nije on stopirao dogovor nego Nica. Razlog je jednostavan, fudbaler nije prošao lekarske preglede, zbog čegaje postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

 

 

I eto ga i dalje u Marselju. Videćemo do kada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike