Reprezentativac Srbije zna ko će pobediti u četvrtak

21.10.2020

06:13 >> 07:49

0

Autor: D. B.

Oglasio se iz Nemačke Mijat Gaćinović

Reprezentativac Srbije zna ko će pobediti u četvrtak
Copyright Profimedia

“Sitno” broje fudbaleri Crvene zvezde do prvog meča u grupnoj fazi Lige Evrope. U četvrtak (21) oni će odmertit snagu sa članom Bundeslige Hofenhajmom, a “pretnje” iz Nemačke stižu iz usta reprezentativca Srbije Mijata Gaćinovića.

Gaćinović je u proteklom kolu bio starter protiv Borusije, i ne krije da je zadovoljan zbog toga, iako je njegov tim poražen (1:0).

– Srećan sam što sam bio u postavi prvi put, ali bih se rado menjao da sam bio na klupi, a da smo pobedili. Zaslužili smo više u toj utakmici, makar bod. Trebalo je a postignem gol, ali nisam uspeo i to me je razočaralo. Ali, to je sad iza nas, idemo dalje – nadamo se pobedama u narednim utakmicama – glase Mijatove reči objavljene na zvaničnom sajt kluba.

Gaćinović odbjašnjava da je presrećan zbog toga što će ponovo igrati u Ligi Evrope.

– Liga Evrope je moje omiljeno takmičenje, radujem se zaista. Imam neka sjajna iskustva u tom takmičenju sa Ajntrahtom u prošlosti. Naš jasan cilj je da prođemo grupu. Prema mom mišljenju, imamo najbolji tim u grupi.

A što se tiče meča protiv Zvezde…

– Znam mnogo igrača Zvezde još iz mog vremena u Vojvodini i sada iz reprezentacije. Radujem se što ću ih videti i što ću u decembru putovati u Beograd. Moramo biti maksimalno fokusirani od starta. Zvezda može biti veoma neprijatna i ima nekolicinu igrača koja nam može naškoditi. Ali, mi smo bolji tim. Sve što treba da uradimo je da pokažemo želju. Ako tako bude, ubeđen sam da ćemo mi na kraju izaći kao pobednici – poručuje Gaćinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike