Za Spaletijevu kolekciju dresova neki bi i "ubili"! U ovom fudbalskom "hramu" vidi se i ime jednog Srbina (FOTO, VIDEO)

18.08.2022

12:20

0

Autor: 24sedam

U kolekciji su dresovi koji su nosili najveći asovi

Za Spaletijevu kolekciju dresova neki bi i "ubili"! U ovom fudbalskom "hramu" vidi se i ime jednog Srbina (FOTO, VIDEO)
Spaleti - Copyright Printscreen/Twitter/@FootballFactly

Lućano Spaleti u jednoj od soba svog doma ima pravo "fudbalsko blago". Reč je o kolekciji dresova koje su nosili veliki asovi kakvi su Dijego Armando Maradona, Ronaldo, Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo, Paolo Maldini, Gabrijel Omar Batistuta, Dejvid Bekam...

A među njima je i dres našeg Luke Jovića

Naravno, to ne znači da ih možda nema još, ali na ovoj fotografiji se vidi samo ime nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, Benfike, Ajntrahta, Reala, a sada Fiorentine.

Printscreen/Twitter/ViaPais
 

Spaleti (63) koji trenutno sedi na klupi Napolija uveo je u ovu sobu poznatu novinarku Diletu Leotu koja je ostala bez teksta, a iskusni trener je posebno ponosan na kolekciju dresova Frančeska Totija.

- Imam sve njegove dresove, čak i onaj koji smo mu odneli kući kada se povredio. Za mene je Toti bio ključni igrač Rome, imao je ključnu ulogu za tim. Njega nije previše zanimala priča na terenu, sam je vukao ekipu kada je trebalo - objasnio je Spaleti koji je sarađivao sa "princom Rima".

Inače, za ovu kolekciju je Spaletiju bilo potrebno čak 30 godina, ali vredelo je. Jer za ovakvu kolekciju neki bi i "ubili". Setimo se na primer, kako je jedan kolekcionar iz Argentine plakao jer je ostao bez Maradoninog dresa.

Iskusni strateg je vodio i  Empoli, Sampdoriju, Veneciju, Udineze, Ankonu, Zenit i Inter.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike