"Meč bez publike je kao mali fudbal sa drugarima"

21.10.2020

10:55 >> 12:08

0

Autor: D. B.

Defanzivac Crvene zvezde napravio zanimljivo poređenje

"Meč bez publike je kao mali fudbal sa drugarima"
Copyright MN Press

Čekanju polako dolazi kraj. Fudbaleri Crvene zvezde sutra će odigrati prvi meč grupne faze Lige Evrope. Rival u Nemačkoj biće Hofenhajm. Ukoliko dobije priliku Nemanja Milunović bi trebalo da bude jedan od onih koji bi trebalo da izađu na kraj sa nadačima člana Bundeslige među kojima neće biti prvog strelca ekipe i lige Andreja Kramarića koji je po povratku iz reprezentacije Hrvatske bio pozitivan na koronavirus.

– Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bela boja u srcu željno isčekuju sutrašnju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi živimo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali verujemo u pozitivan rezultat – naglasio je Milunović.

Zvezdi će nedostajati tri velika aduta i Milunović nema dilemu da će se njihov izaostanak osetiti. Ali…

­- Normalno je da nam najviše nedostaju naši saigrači. Svaki fudbaler je bitan, naročito sada kad igramo u ritmu četvrtak-nedelja-četvrtak. Napori su svakako teški, ali moramo biti istrajni. Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje. Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsećaju na mali fudbal sa drugarima. Znamo da su svi zvezdaši uz nas, pored malih ekrana i normalno da želimo njihovu podršku svakodnevno.

Milunović se osvrnuo i na rezultate Crvene zvezde u domaćem šampionatu.

­- Raduje me činjenica da nismo izgubili u domaćem šampionatu, kao i celu ekipu. Primili smo do sada četiri gola u Superligi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i na evropskoj sceni. Pohvalio bih mlade fudbalere, koji svaki dan kako na treninzima tako i na utakmicama, pokazuju da su budućnost Crvene zvezde. Zaslužuju reči hvale prvenstveno kao ličnosti, a onda i kao fudbaleri. MIslim da je vreme ispred njih, treba da nastave u istom ritmu i ostvariće sve što požele – jasan je Nemanja Milunović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike