Zvezda mu došla glave: Voždovac smenio Jandrića, na klupu stigao bivši selektor kadetske reprezentacije!

14.08.2022

09:21

0

Čelnici kluba poverenje su ukazali mladom treneru Nikoli Puači

Zvezda mu došla glave: Voždovac smenio Jandrića, na klupu stigao bivši selektor kadetske reprezentacije!
puaca - Copyright MN Press

Čelnici Voždovca posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde sa 4:0, odlučili su da smene dosadašnjeg trenera Nebojšu Jandrića, i da na njegovo mesto postave Nikolu Puaču.

- Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa dosadašnjom praksom angažovanja mladih stručnjaka koji se uklapaju u profil trenera sa napadačkom filozofijom. Iako je, generalno gledano, takvih malo, na našim prostorima se uvek pojavi neko novo ime. Odluka je ovoga puta pala na Nikolu Puaču koga smo pratili u protekle tri sezone. On je izneo najprikladniji program rada, kao i plan razvoja mladih igrača. Za prvog asistenta izabrao je Marka Savića koji je već dokazan trener sa šampionskim ambicijama i već dobro upoznat sa načinom funkcionisanja našeg kluba jer je ranije radio kod nas kao trener omladinske selekcije, ali i kao prvi asistent u stručnom štabu Jovana Damjanovića. Oba trenera izgledaju motivisano za naporan rad i razvoj mladih igrača kroz napadačku igru kojoj težimo, tako da nama kao klubu preostaje samo da im poželimo puno uspeha u daljem rad - rekao je direktor Voždovca Miloš Mirković.

Puača spada u red mladih stručnjaka, koji koji je stekao afirmaciju u omladinskonj školi Crvene zvezde. Vodio je kadetsku selekciju, potom i pomagao Bratislavu Živkoviću u vođenju “klase 2000”.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike