Gigs je zavisnik i zbog toga mora da vara žene

07.11.2020

14:39 >> 15:23

0

Autor: D. B.

Progovrio brat slavnog fudbalera Rodri, sa čijom je suprugom Rajan imao aferu osam godina

Gigs je zavisnik i zbog toga mora da vara žene
Copyright Profimedia

Nekada je bolje da ne čeprkate previše po privatnom životu sportiste koji važi za idola. Baš takav je slučaj sa Rajanom Gigsom.

Nedavno je bivša zvezda Mančester junajteda ponovo dospela u žižu javnosti kada je priveden zbog sumnji da je udario svoju sadašnju devojku Kejt Grevil. Posle višesatnog ispitivanja u policijskoj stanici Gigs, sadašnji selektor Velsa, pušten je na slobodu. Potpom je isplivao i razlog zbog koga je došlo do svađe koja je prethodila navodnom fizičkom obračunu.

Rajana je, deset godina mlađa Kejt, uhvatila kako se dopisuje sa druge dve devojke. List “San” je objavio i izjavu njihma poznatog izvora da je Kejt dugo sumnjala da je Rejan vara.

Uostalom ko bi mogao tome da se začudi. Rajan je zbog svog burnog ljubavnog života bio centrala tema svih medija u Engleskoj kada je isplivalo da je osam godina (!) bio u tajnoj vezi sa bivšom ženom njegovog rođenog brata Rodrija, Natašom. Upravo je Rodri odlučio da posle nekoliko godina ćutanja, i uprkos tome što sa bratom ne razogovara, pokuša da objasni svima u Velikoj Britaniji kakav je njegov brat – piše The Sun.

Rajan mora da spava sa ženama. Ja ga žalim. On je imao sjajnu karijeru, ali je sve uništio zbog toga što je zavisnik. Ništa nije do mene. Ništa ja njemu nisam uradio – rekao je Rodri gostujući u šou programu Majkla Entonija.

Da priča o Gigsu kao o zavisniku “pije” vodu svedoči i činjenica da je tokom afere sa bratovljevom ženom i nju i tadašnju suprugu varao sa rijaliti zvezdom Imodžen Tomas.

View this post on Instagram

G&T needed RN 👄

A post shared by Imogen 🧿 (@imogen_thomas) on Jun 9, 2020 at 11:29am PDT

Rajan se razveo od supruge Stejsi tokom 2016. godine, a sa sadašnjom ili doskorašnjom devojkom Kejt se upoznao dok je promovisao svoj lanac hotela. Osam meseci posle razvoda Rajan i Stejsi su počeli da objavljuju zajedničke fotografije. Kejt se posle incidenta iselila iz Rajanove vile i sada živi sa rođacima.

Zbog skandala koji je napravio Fudbalski savez Velsa je odlučio da ga suspenduje za tri meča koja slede tokom novembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike