Mitrović zna kako da proslavi golove Liverpulu: Trudnu suprugu izveo u provod - kad Kristina sija, mreža pred pucanjem (VIDEO)

08.08.2022

05:58

0

Srpski napadač izazvao potres na Instagramu

Mitrović zna kako da proslavi golove Liverpulu: Trudnu suprugu izveo u provod - kad Kristina sija, mreža pred pucanjem (VIDEO)
mitar i kristina - Copyright Printscreen/Instagram/mitrovic__kristina

I dok se sa velikim nestrpljenjem čekalo na početak nove sezone Premijer lige, u kojoj smo na samom startu videli nestvarnu partiju golgetera Aleksandra Mitrovića, srpski fudbaler "žari i pali" i van terena.

Naime, nakon što je gotovo sam razbio Liverpul na startu šampionata, te sa dva pogotka ekipi Jirgena Klopa doneo Fulamu veliki remi 2:2, Mitrović se oglasio i na društvenim mrežama.

Srpski fudbaler nije redovan na Instagramu, te svaka njegova objava budi dodatno interesovanje, a naročito kada je na fotografijama sa svojom lepšom polovinom.

Objavio je Mitrović fotografiju iz izlaska sa prelepom i trudnom Kristinom, te su pljuštali komentari i lajkovi.

Inače, Aleksandar i Kristina su u braku od prošlog leta, dok su porodicu zasnovali 2016. godine, te imaju sina i kćerku. Nedavno je prelepa gospođa Mitrović na društvenim mrežama objavila fotografije kojima je potvrdila da je ponovo u drugom stanju, te za srpskog napadača nema veće sreće.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike